Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Leto v Alabame / Crazy in Alabama (1999)(CZ/EN)[1080p][WEBRip] = CSFD 57% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Leto v Alabame / Crazy in Alabama (1999)(CZ/EN)[1080p][WEBRip] = CSFD 57% Názov:Leto v Alabame / Crazy in Alabama (1999)(CZ/EN)[1080p][WEBRip] = CSFD 57% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:9.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-27 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Léto v Alabamě / Crazy in Alabama | (USA / Německo, 1999)



    CSFDhttps://www.csfd.cz/film/14791-leto-v-alabame/prehled/
    IMDBhttps://www.imdb.com/title/tt0142201/

    OBSAH:
    Stalo se horkého léta roku 1965 v Alabamě, kde se svým bratrem Wileym vyrůstal na odlehlé farmě u milující babičky osiřelý hrdina příběhu, třináctiletý chlapec Peter Joseph, kterému ovšem říkají zkráceně Peejoe. Poklidný život vzdálený složitému světu šedesátých let naruší onoho léta dvě dramatické události, které zásadním způsobem ovlivní Peejoeho život. Nejprve se objeví jejich poněkud výstřední teta Lucille, která vysadí z auta své děti a překvapenému chlapci prozradí, že je konečně volná, protože právě zabila svého věčně opilého, hrubého a násilnického manžela Chestera, uřízla mu hlavu a uložila ji do krabice na klobouky.
    Nyní se chystá do Hollywoodu, aby naplnila svůj celoživotní sen a stala se slavnou herečkou. Zatímco se přes Las Vegas vydává do Kalifornie, doprovázena pouze krabicí s manželovou hlavou a připravená vyhnout se pokud možno každému setkání s policií, Peejoe je poslán ke svému laskavému strýci Dovemu, majiteli pohřebního ústavu v blízkém městečku, které právě prožívá vlnu sílícího hnutí za občanská práva. Právě tady se Peejoe jednoho dne stane jediným svědkem tragické události, když během protestu mladých černochů proti oddělenému plaveckému bazénu jen pro bílé, fanatický šerif Doggett zabije jednoho z chlapců, syna významného místního mírového aktivisty Nehemiaha Jacksona.    Peejoe se ocitá před osudovým rozhodnutím. Pokud by svědčil proti šerifovi, který přísahal, že to byla nehoda, ohrozí tím tetu Lucille, která právě okouzlila agenta Harryho Halla, získala první malou roli v televizním seriálu a možná tak vykročila ke své hvězdné slávě. Pokud by totiž Peejoe proti šerifovi svědčil je ten odhodlán dosáhnout toho, aby byla Lucille odsouzena k trestu smrti. Střetnutí s krutou realitou společnosti, která přehlíží jednu vraždu, protože oběť byla černá, ale požaduje potrestání druhé, přestože v tomto případě byl pachatel ve skutečnosti obětí, má rozhodující vliv na chlapce, zejména jeho chápání svobody a její ceny.(oficiální text distributora)

    Režie: Antonio Banderas
    Kamera: Julio Macat
    Hudba: Mark Snow
    Hrají: Melanie Griffith, David Morse, Cathy Moriarty, Meat Loaf, Rod Steiger, Richard Schiff, Robert Wagner, Noah Emmerich, Lucas Black, Paul Ben-Victor, Elizabeth Perkins, Linda Hart, Paul Mazursky, Holmes Osborne, John Fleck, Tony Amendola, Randal Kleiser, Tracy Griffith, Brent Briscoe, Brad Beyer, Kirk Fox, Dakota Johnson, Scott King, Fannie Flagg, Tom McCleister, Jim Antonio, Amanda Aday, David Speck, Jordan Lund, Madison Mason, Charlie Dell, Oliver Clark, Sandra Seacat, William Converse-Roberts, John Beasley, Barbara Tasker

    Datum vydání: 2006
    Zvuk: Český / Anglický
    Titulky: České forced / České / Anglické
    Žánr: Drama / Komedie
    Délka: 108 min


    MEDIAINFO:

       
       









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.127 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:32
    sql

    TOPlist